Ik ben geboren !!

Hier ben ik dan, Tirza de Wal is de naam.
Ik ben geboren op 25 juli 2005 op 5:15 na een korte maar krachtige bevalling.

Hieronder betekenis die het Meertens Instituut aan de naam Tirza geeft:

“Hebr. `bekoorlijkheid'. In het O.T. persoonsnaam (Num. 26,33). Het is ook de naam van een stad, waarschijnlijk zo genoemd vanwege haar mooie ligging op een berg (bijv. Hooglied 6,4). O.i.v de vertaling van `Der Tod Abels' van de Zwi. dichter en schilder Salomon Gessner (1730-1788), waarin de naam voorkomt, werd de naam in Eng. vrij populair. Hij is ook de titel van een sentimenteel drama (1784) van de Ndl. dichter Rhijnvis Feith. In Ndl. in verschillende spellingen (met th, z en/of y) aangetroffen.”

Bekijk mijn fotos en filmpjes hier en laat eens een berichtje achter in mijn gastenboek.

Groetjes en een dikke kus,

Tirza de Wal 😉