Park Tivoli in Bergen en Dal

Op Nationale Dodenherdenkingsdag 2008 was het enorm lekker weer en gingen we dus naar Park Tivoli in Berg en Dal. De TomTom deed het gelukkig weer en konden we dus onbezorgt de hot op. Vlak voor broodmaaltijd zijn we vertrokken om tegen enen er te zijn. Eerst even een boterhammetje eten en de kids nog even verschonen en het kleine avontuur kan beginnen. Na het kopen van de kaartjes kunnen we dan eindelijk het park binnenlopen. Het park is niet groot maar ziet er wel erg gezellig uit. We gaan direct kijken waar we in kunnen, de draaimolen lijkt Tirza wel wat. Dit is direct een groot succes, ze vind het geweldig en is er niet meer uit te krijgen. Verder in het park heb je nog van die ouderwetse jungleauto’s waar je met z’n vieren in kan. Ook dit vind ze echt geweldig, met iemand naast haar kan het haast niet gekker, volgens mij is ze wel 20 keer erin geweest 😀 Het mini reuzenrad en de trein is ze ook nog een paar keer in geweest, later op de dag hebben we een kijkdoosje gekocht voor Tirza waar ze op de terugweg erg druk mee was. Kortom: mooi weer en een leuke dag , kan niet beter toch?

 

tivoli1.jpgtivoli2.jpg tivoloi3.jpgtivoli4.jpg tivoli5.jpgtivoli6.jpg