“ Verlief & Verloofd ”

Na 16 jaar verkering kreeg ik het gevoel iets te missen, il wilde graag een echte familie vormen. Per slot van rekening hadden we al lieve kids en wonen we al al bijna 10 jaar samen. Ik had alles goed voorbereid: een leuke romper met een hartje en 2 trouwringen erop geprint. Daaronder de tekst “Wil je met Papa trouwen?”

De romper lag klaar in de slaapkamer van Davien, de kids gingen in bad en jij zou dan de romper zien tijdens het aankleden. Het liep iets anders dan ik had gepland maar het resultaat was hetzelfde: Ik hoorde een grote vreugdeskreet en je kwam hard aangelopen de badkamer in.

Ik zat al op mijn knieeen bij het bad, de ideale positie voor een welgemeend “Wil je met me trouwen?”.

Het antwoord kon ik al raden gezien de vreugde: een volmondig Ja!!!.

 

De datum zal worden 3 september 2009. De rest volgt :P