Getrouwd !!!

 

Omdat ikzelf niet stil kon zitten heb ik nog wat boeken naar de bieb teruggebracht. De kinderen kwamen terug van Monique, waar ze even zijn geweest om het lekker rustig te houden thuis. Daarna even eten om daarna de kids eventjes naar bed te doen, het is tenslotte een drukke dag nog.

 

Suus d’r haar ziet er erg mooi, de make-up maakt haar nog mooier. De fotograaf is er dan ook al bij en gaat het erg hard. Ik heb mijn pak ook alvast aangedaan. De kids worden wakker en krijgen vlak daarna samen met mama de rest van jurkjes aan. Wauw, Suus en de 2 dames zien er echt geweldig !!!!!

 

De chauffeur(Willem) is er dan ook al zodat we dan in de auto kunnen gaan stappen, eenmaal in de auto valt het Suus op dat het bruidsboeket nog in huis ligt !!

En de sleutels hebben we al op de trouwlokatie liggen !! De buurman en de chauffeur proberen de deur te openen, na wat pogingen gaan we voor het drastische : ruitje intikken en het boeket pakken. Laten we hopen dat scherven geluk brengen 😛

 

Eenmaal in de auto zien we dat we precies op tijd gaan aankomen gelukkig 😛

 

Iedereen staat daar al klaar om ons te ontvangen. Onder luid applaus gaan we naar binnen, in het halletje blijven wij wachten en gaan de gasten naar binnen. De boode helpt ons naar binnen op ons liedje : It’s a beautiful day door U2. {play}/images/stories/U2 – Beautiful Day.mp3{/play}

 

We mogen dan gaan zitten samen met Tirza en Davien.

 

De BABS verwelkomt ons en neemt plaats achter het altaar. Hij steekt van wal en maakt er een mooi verhaal van, onze verhalen komen uiteraard aan bod en ook hoe ik Suus hebt gevraagd.

 

Dan is het eindelijk zover, we mogen gaan staan. Dan wordt het toch nog even spannend, de hele tijd waren Suus en ik er rustig onder, maar dat ja-woord is toch wel spannend.

 

Suus en ik antwoorden volmondig JA, ik wil. Daarna mogen we voor eerste keer als man en vrouw elkaar een kus geven en krijgen we een applaus.

 

Na een mooi verhaal over het huwelijk mogen we de ringen gaan uitwisselen. Tirza geeft ze aan ons ook al vond ze ze erg mooi en vind ze het jammer dat ze ze `kwijt` is.

 

De ringen passen perfect en gaan zonder problemen om. Joehoe !

 

We bedanken de Boode en de BABS om door iedereen gefeliciteerd te worden. Ons muziekje I´m Yours door Jason Mraz {play}/images/stories/Jason Mraz – I’m Yours.mp3{/play} horen we dan  tijdens het verlaten van de trouwzaal. Hierna gaan we naar andere zaal om lekker een toost te doen op ons. De bruidstaart gaan we aansnijden met zijn tweeeen. We geven mekaar lievelijk wat stukjes taart en nee, we hebben het netjes gehouden. 😛 Smeren kunnen we altijd nog…

 

We hebben fotos gemaakt op en voor het landgoed. Iedereen is aan bod gekomen, ook Gerard en anderen hebben fotos gemaakt. Het eten later was perfect, Laurence de chefkok heeft echt zijn best gedaan samen met de bediening en Natasja die het toch niet kon laten om mee te helpen. Een heus 4-gangen diner hebben we gehad met als afsluiting een heerlijk dessert : Een sinaasappel-Chocolade dessert met chocolade ijs en een toefje slagroom.

 

Hierna is het feest lost gebarsten en hebben we echt veel lol gehad, vrijwel elke genodigde was er. De goochelaar later op de avond viel goed in de smaak.

 

Aan het eind van de avond hebben iedereen een plak krentewegge gegeven en bij het weggaan wat bruidssuikers aan een schepje en een leuke tekst, we willen niet opscheppen, maar dat was wel leukste feest in tijden.

 

Bart heeft ons thuisgebracht waar we eerst alle kados en fotoboeken bekeken hebben. De enveloppen kunnen later ook nog wel 😛

 

´s Ochtends ben ik geholpen door Bart, Koen en Wim met het opruimen, dit was bijzonder snel gedaan, vele handen maken tenslotte licht werk.

 

´s Middags zijn we vertrokken naar ons vakantiehuisje in Mareld te Groenlo. Ik kan je nu al zeggen dat het heel, heel erg goed bevalt. De weersvooruitzichten zijn goed, het huisje heerlijk(Sauna, Jacuzzi en Sunshower) en de omgeving is erg mooi. We hebben al een Bloemencorso gezien in Beltrum, echt erg leuk.

 

We maken er nog een paar leuke dagen van.

 

Ik wil iedereen nogmaals van harte bedanken, zonder jullie was dit nooit gelukt : Laurence(diner), Natasja(getuige,aankleding, taart, diner,vrijgezellenfeest en de stafels) Willem(Auto en chauffeur), Wim(sjouwen ed, vele malen oppassen, audioapparatuur), Hermien(jurkjes, vele malen oppasssen, audioapparatuur), Monique(vrijgezellenfeest, oppassen, stafels  en meer), Gerard(fotos, statafels, sjouwen ed),Koen(sjouwen ed), Bart(getuige, vrijgezellenfeest, sjouwen ed), Paul(sjouwen ed), Marion(Hunderen, erg behulpzaam en meegaand).

 

Mocht ik iemand vergeten zijn, sorry, ik ben nog in vakantiemood 😛

 

Groeten, Familie de Wal !!