Davien`s wc avontuur

Davien is gek van 2 dingen : schoenen en deuren. Dit keer vond ze het leuk om in de wc te gaan en de deur op slot te doen. Het probleem was alleen dat ze de deur daarna niet meer van het slot kreeg. Suus kreeg dit snel in de gaten en wilde de deur openen. Omdat het slot al wat ouder is lukte dat niet erg goed. Ook werkte Davien een beetje tegen door aan de binnenkant ook aan de knop te draaien, de andere kant uit! suus gaf aanwijzingen:”draai maar aan het knopje”, en davien zat aan het knopje om door te trekken hoorden we door de deur heen.

“nee, niet dat knopje, deze van de deur” zei suus. Tirza stond er ook bij en kwam niet meer bij van het lachen.

Stefan was al gebeld, het was gelukkig al bijna einde werkdag en deze kwam zo snel als die kon op de fiets van werk terug, Suus belde onderweg  dat ze het eindelijk met een dartpijl en een schroevendraaier de deur had open gekregen.

De laarzen van tirza lagen er ook bij. die was ze lekker aan het passen geweest. en madam had zich ondertussen prima vermaakt met het stapelden van de wc-rollen.

Hier de foto’s van Davien toen de deur openging, blij om Mama en tirza weer te zien