Brom de Beer

Afgelopen weekend hadden we een speciale gast: Brom de Beer. Deze beer logeert telkens bij een ander vriendje. Zo maakt hij de leukste dingen mee.
‘s Middags gezellig sleetje rijden in het park, roetsj de heuvel af. ‘s avonds mocht hij gezellig mee-eten. Na het eten even televisie kijken om daarna lekker naar bed te gaan.

De volgende ochtend mocht hij in het “grote bed” komen liggen. Samen met de Papa, Mama en zusje van Tirza, een knusse boel dus. Overdag heeft hij allerlei leuke dingen gedaan: Met de trein spelen, computerspelletjes doen, filmpjes kijken op de tv, boodschappen doen en nog veel meer.

Op zondag kwam er nog een vriendinnejte bij, we zijn toen nog even in de sneeuw gaan lopen en sleeen. Daarna is Brom de Beer nog eens goed gewassen om lekker fris naar een volgende vriendje te kunnen gaan om daar te logeren.

We vonden het heel gezellig en zien je misschien nog een volgende keer :P