naar school

Davien is bijna 4 en mag vandaag voor het eerst naar school. De wc is het meest interessant, en ze maakt er dan ook vaak gebruik van. Ze houd bij het weg brengen mama voor de gek door te zeggen dat ze naar de wc moet, en mama verteld het aan de juf. De juf zegt, ooww wat een grapjas, “ik dacht al wat moet ze toch vaak, vanmorgen is ze ook al 4 keer geweest.” `s morgens was juf Bianca er en dat was allemaal heel gezellig. Papa maakte nog even een foto van de kring en toen gingen papa en mama¬† weer weg. papa naar het werk, en mama met een lege fiets naar huis. Alweer een hele grote mijlpaal. tussen de middag was Davien helemaal enthousiast over de school en de juf, dus smiddags ging ze vrolijk nog een keer naar school. ziet ze opeens dat Bianca er helemaal niet is, en juf Angela op haar plaats staat. een beetje wantrouwend gaat ze naar binnen en zoekt een plaatsje in de kring. juf Angela is toch ook wel heel lief besloot ze, en het was al snel weer een leuke maar vermoeiende eerste schooldag.